Chambres d’hôtes C’est la Vie

Chambres d’hôtes C’est la Vie

Lees hier meer over onze chambres d’hôtes.

Meer over ons

Welkom op de site van chambres d’hôtes C’est la Vie. Wij zijn Eric en Marja en al jaren in het bezit van een tweede huis in de Champagne-Ardenne. Het idee om een chambres d’hôtes te beginnen leeft al enkele jaren bij ons. We hebben eerst het idee gehad om een bestaande chambres d’hôtes te kopen maar daar hebben we om allerlei redenen vanaf gezien. Want waarom niet in ons eigen huis? We hebben onze plannen toen omgegooid en zijn ideeën gaan ontwikkelen om ons huis te verbouwen. We hebben fijne kamers gerealiseerd, allen met eigen sanitair. Wij ontvangen onze gasten graag in huiselijke sfeer. In onze huidige keuken wordt ontbijt gemaakt en gegeten. Op verzoek koken wij ook een avondmaaltijd. 

Het is bij ons buiten een gezellige beestenboel. Op een afgezet stuk van onze tuin lopen kippen, eenden, ganzen,  onze geitjes Fiep en Aagje en bok Arie. Wij hebben ook nog een bijenstal met diverse bijenkasten. Wij slingeren onze eigen honing.

Onze chambres d’hotes is huisdiervrij.

We hebben nu ook voor onze gasten een eigen laadpaal. (met een KWh meter).

De Champagne-Ardenne is dicht bij Nederland. Op ongeveer 300 kilometer ben je al helemaal in het Franse land, heerlijk voor een lang weekend genieten. 

We hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen in C’est la Vie!! 

Rond het huis